Ziekenhuizen op Facebook.

Het hebben van goede zorg is van groot belang. Voor veel mensen is het van groot belang om de beste specialist voor het probleem dat ze hebben te vinden. Om deze te vinden doen mensen vaak van te voeren online veel onderzoek hierna. Om deze reden is het voor ziekenhuizen van groot belang om zichzelf online goed te profileren en goed vindbaar te zijn voor potentiële cliënten, dit kan bijvoorbeeld door goed gebruik te maken van social media zoals Facebook.

Wat is de toegevoegde waarde van het hebben van een Facebook account voor ziekenhuizen?

Facebook is een wereldwijd bekend social media platform. Het is een platform dat zeer gemakkelijk is in gebruik. Doordat het zo gebruiksvriendelijk is kan jong en oud er goed gebruik van maken. Via Facebook is het gemakkelijk om foto’s, video’s of stukken tekst te plaatsen. Daarnaast kunnen ander mensen deze berichten weer gemakkelijk liken of delen met anderen. Ook kunnen zij hierop reageren of een direct bericht sturen. De klantenservice uitbesteden is een mogelijkheid om deze berichten te beantwoorden. Een ziekenhuis kan hier bijvoorbeeld plaatsen over de verschillende vormen van zorg die zij te bieden hebben en over het belang van goede zorg. Wanneer zoveel mogelijk mensen dat delen zullen zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte zijn.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen voor u?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende vragen van de mensen die het ziekenhuis zijn tegengekomen op Facebook te beantwoorden. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over de specialisaties die in het ziekenhuis te vinden zijn. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken en de klanten zo goed mogelijk verder helpen. Chatkracht staat zeven dagen per week voor uw en uw cliënten klaar. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden bent u van harte welkom om vrijblijvend contact op te nemen via de live chat. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *