Waar kan je goud verkopen?

goud verkopen

Als je in het bezit bent van goud kan het zijn dat je ervoor kiest om jouw goud verkopen, maar waar kan je dit doen? Goud inleveren om vervolgens geld terug te krijgen is erg eenvoudig, want er zijn heel veel plekken waar dit kan. Als je in het bezit bent van bijvoorbeeld gouden ringen kan je die waarschijnlijk bij een juwelier kwijt, maar niet iedere juwelier neemt ringen aan. Informeer dus eerst goed of de juwelier ringen inneemt en vervolgens kan jij de ringen inleveren. Er zijn ook wisselkantoren en daar kan je allerlei soorten goud inleveren en zelf s gouden tanden, want die zijn natuurlijk ook van goud. Als je een horloge hebt met een aantal karaat goud is dat natuurlijk ook goud, waardoor je die dus ook in kan leveren.

Waarom?

Als het goed is weet je nu waar je goud verkopen kan, maar waarom hiervoor kiezen? Als je goud inlevert krijg je er natuurlijk een bedrag voor, hierdoor is dit dus ook een reden voor mensen om goud in te leveren. Als jij ooit een gouden ring hebt gekocht, maar niet meer draag kan je hem misschien beter inleveren. Het kan zijn dat je de sieraden dus niet meer gebruikt, waardoor je er beter geld voor terug kunt krijgen. Het kan ook zijn dat je in een moeilijke financiële situatie zit, waardoor je het goud eigenlijk wel moet verkopen.

goud verkopen

Prijs verschilt

Alle inkoop bedrijven die goud inkopen hanteren de goudprijs, maar er zit toch nog vaak een verschil in wat voor bedrag ze bieden. Als jij dus goud verkopen gaat kijk dan goed naar wat de verschillende mensen bieden, want je wilt natuurlijk zoveel mogelijk geld voor het goud dat je hebt. Je kan bedrijven gewoon bellen en vragen hoeveel ze ongeveer bieden voor het aantal karaat goud dat je hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *