Financieel

Vergelijk verschillende kaarten

credit card

Net als andere financiële producten is het bij de aanschaf van een betaalkaart ook verstandig om deze te vergelijken, de verschillende kaarten hebben vaak ook andere kosten die worden gerekend. De bijenkorf creditcard is een voordelige kaart waarmee je overal kunt betalen, voor een bescheiden bijdrage ieder jaar heb je veel voordelen met deze kaart. Bijvoorbeeld een spaarprogramma  bij de Bijenkorf, voor iedere aankoop krijg je punten waarmee je ook weer kunt shoppen.

credit card

Overal ter wereld betalen

Waar ter wereld je ook bent, met de bijenkorf creditcard kun je overal lekker winkelen. Bij iedere aankoop die je doet, spaar je punten waarmee je ook weer aankopen kunt doen. Op deze manier wordt het wel erg leuk en aantrekkelijk om te shoppen bij de Bijenkorf. Het is zelfs mogelijk om een extra kaart aan te vragen voor een gezinslid, zo spaar je nog sneller voor andere aankopen. Wordt je privilege member dan geniet je van nog meer voordelen bij het koopwaren huis. Hierbij heb je bijvoorbeeld toegang tot bijzondere evenementen.

Met de app ben je altijd up to date

Maak je gebruik van de bijenkorf creditcard heb je de mogelijkheid dat je altijd up to date bent met de app, in de app bekijk je eenvoudig hoeveel je nog kunt besteden. Maar ook andere dingen als je punten en waar in de buurt geldautomaten zijn te vinden. Ben je regelmatig aan het winkelen, kun je eigenlijk niet zonder de handige app op je smartphone. Op credit-card.nu vindt je meer informatie over deze bijzondere kaart van de Bijenkorf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *