Extra geld verdienen

Extra geld verdienen

We vinden het allemaal maar al te leuk wanneer we extra geld verdienen. Zo wordt het toch net wat makkelijker om je rekeningen te betalen, of kun je sparen of vaker leuke dingen doen. Er zijn allerlei manieren waarop je extra geld verdienen kunt. Hieronder worden een aantal van deze manieren besproken. 

Geld verdienen met online enquêtes

Er zijn diverse websites waar je online enquêtes op kunt invullen. Als dank voor je deelname krijg je dan een beloning in de vorm van geld. Niet elke vragenlijst zal even leuk zijn, maar als je even doorbikkelt of door de minder leuke vragenlijsten heen kijkt, kun je er daadwerkelijk nog iets van leren! Je moet echter geen enorme beloningen verwachten wanneer je een enquête hebt ingevuld. Vaak krijg je ook een cadeaubon voor een website als bol.com in plaats van geld. Echter, hoe meer enquêtes je invult, hoe meer geld je uiteindelijk krijgt. 

Extra geld verdienen

Begin met beleggen

Een tweede manier waarop je extra geld verdienen kan, is door te beginnen met beleggen. Wanneer je je vrienden uitnodigt voor BUX Zero krijgen zij een BUX Zero gratis aandeel ter waarde van maximaal tweehonderd euro. Hoe voordelig is dat?! Je kunt bijvoorbeeld een BUX Zero gratis aandeel krijgen in Blackberry of GoPro. Als je begint met beleggen, is het advies om rustig te beginnen en dus niet meteen veel risico te nemen. Begin dus met kleine bedragen. Dat is heel gemakkelijk op BUX Zero. 

BUX Zero gratis aandeel

BUX Zero is een app waarmee je aandelen kunt kopen via je smartphone. Als je begint met beleggen, is deze app ideaal. Het biedt namelijk maar een klein deel aan van de volledige markt. Hierdoor is het erg overzichtelijk. Wil jij extra geld verdienen en ook meteen je vrienden iets leuks gunnen? Maak dan een account aan op BUX Zero en je vrienden ontvangen een BUX Zero gratis aandeel! 

Verkoop je spullen 

Misschien wel de meest voor de hand liggende manier om meer geld te verdienen, is om je spullen te verkopen. Kleding kun je tegenwoordig makkelijk verkopen op Vinted. Als je andere spullen wil verkopen dan kleding, is Marktplaats of Facebook Marketplace hier wellicht meer geschikt voor. Bij Vinted komt het geld vanzelf op je rekening wanneer de ontvanger het kledingstuk heeft ontvangen. Bij Marktplaats onderhandel je zelf met de ontvanger en heb je het geld wellicht sneller op je rekening staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *