Een auto particulier verkopen

Hoe verkoop je nu het beste je auto particulier, zonder het maken van de vele foto`s, genoeg hebt van alle handelaren die je auto bijna voor niks willen meenemen, en heb je ook geen zin in allerlei vreemden over de vloer? Er zijn heel veel sites waar je je auto kunt verkopen, maar waar op welke site kun je dan het beste je auto verkopen particulier

Je auto verkopen via Bynco

Bij Bynco helpen ze je hierbij. Bynco kan alles voor je regelen, behalve de werkelijke verkoop. De financiële afhandeling doe je natuurlijk zelf. Na het afgeven van een waardebepaling via kenteken en kilometerstand, welke je op hun website invult, gaan zij vanalles voor je doen. Zij maken de foto`s, stellen de advertendie op, en beantwoorden alle vragen van eventuele kopers. Je hebt hierdoor geen mensen die van alles gaan vragen, onzin biedingen of wat dan ook. Wanneer zij de juiste koper voor je auto gevonden hebben, die de vooraf besproken vraagprijs biedt, brengen zij je in contact met de koper om de verkoop verder af te handelen.

Zekerheid en zonder zorgen

Door de jarenlange ervaring op het gebied van het verkopen van auto`s, kunnen zij de juiste waarde voor je auto bepalen. Tevens wordt je auto nog helemaal gecontroleerd om eventuele gebreken op te sporen. Auto`s welke via Bynco verkocht worden, worden sneller verkocht van via bijvoorbeeld marktplaats of gaspedaal. Zo kun je dus je auto verkopen particulier, zonder dat je er zelf veel voor hoeft te doen.

Auto kopen via Bynco

Bij Bynco kun je natuurlijk ook auto`s kopen. Het voordeel van kopen bij Bynco, is dat zij bij elke auto een inspectierapport opgesteld hebben. Tevens biedt Bynco ook nog een 14 dagen niet goed, geld terug garantie aan, waarbij het volledige aankoopbedrag teruggestort wordt.

Lease je Toyota bij Superlease

Laadoplossingen voor elektrische auto’s? Kijk bij elektrisch laden door Yeetpower

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *